onsdag 23. mars 2011

Ny bukse til minstemann

Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg kunne legge ut bilder av ting og tang som jeg har gjort i huset...problemet er bare det at jeg ikke har gjort så mye. Jeg bruker det meste av tiden min til å lese til eksamen... jippi!

Jeg driver for tiden å strikker en Marius genser til min lille gutt som snart er tre år (tiden går så fort). Så er jeg ferdig med en bukse til minstemann.

tirsdag 15. mars 2011

lenge siden sist

jada... ser at det er lenge siden jeg har vært her, det meste av tiden min går til ungene og lesing, så det blir ikke så mye tid til blogging og interiørting og tang. Jeg leser mange interiørblogger og drømmer og gleder meg til at jeg selv skal få et hus å pusse opp og stelle i stand. En av mine favoritt blogger er Hildemihos verden, jeg blir rett og slett glad av å lese bloggen til Hilde :)

På hjemmefronten så pusset jeg opp et bord som stod i huset vi flyttet inn i. Jeg legger ved noen bilder av bordet. Det mangler fortsatt håndtak på skuffene, de er kjøpt inn, men ting tar tid... snart et halvt år, men de er kjøpt inn og jeg må bare få mannen til å ta i et tak og hjelpe meg!

Pappa pusset ned bordet for meg (Tusen takk), så kunne arbeide begynne!

Jeg valgte å ikke pusse ned innsiden av skuffene! En trenger en fargeklatt i hverdagen :) Bordet hadde en herlig farge, men for min del var det litt mye med et helt bord!

Slik står bordet ferdig i gangen vår, jeg liker det veldig godt og det gleder meg at det ikke er noe jeg har kjøpt i en butikk, men har pusset og malt selv (med litt hjelp av pappa og pussemaskinen hans).