lørdag 24. mars 2012

Lysestaker

 Tenkte at jeg skulle vise fram mine nye lysestaker som jeg kjøpte på Kremmerhuset på Byporten. Jeg har lenge ønsket meg noen lave lysestaker, og da jeg fant desse ble jeg kjempe glad!
I dag skal guttene og jeg slappe av hjemme, mens mannen er på leir. Vi skal kose oss med å pynte til påske!

God lørdagskveld!

torsdag 22. mars 2012

Dørskilt

 Guttene har fått seg nytt dørskilt. Jeg hadde lyst til å lage en vimpelrekke, og denne gangen ble det til et nytt dørskilt.
 Jeg brukte en liten Edin sjørøver som utgangspunkt, og storebror fikk være med å velge farger som jeg skulle male med. Jeg brukte H2O maling, og fargene ble SÅ fine.
Storebror er veldig glad i å lese bøker, og her koser han seg i sofaen :-) Jeg koser meg med å lese bøkene til han, vi nyter den tiden begge to.

Ønsker dere alle en god kveld!

onsdag 21. mars 2012

Vår!

 Våren har kommet til fjellet, både inne og ute. Dagene er lysere, nye blomstrer med sterke farger, kjenner at jeg nyter at det er vår.
 Jeg kjøpte denne blomsterpotten på en lokal blomsterbutikk, jeg syntes den var helt fantastisk!

I går syntes jeg at det hadde smeltet så mye ute, så jeg tok et bilde av "fjorden" som vi bor ved...
 ... 23 timer senere etter en dag med sol og varme, tok jeg et nytt bilde! En kan tydelig se at våren har kommet. Vel og merke så er ikke det så bra for kommunen og turistnæringen, men for sjelen min er det veldig bra!!!

fredag 16. mars 2012

Fastetid

Denne fasten har vært slitsom. Det er mye å gjøre både hjemme, og på jobb, noe som jeg synes er helt greit. Det som har gjort det mye mer slitsomt er at jeg skal ha eksamen rett etter påske, og jeg leser for harde livet. 

 Tiltross for å være sliten har vi hatt mange koselige dager, og vinterferien ble i år feriert i Oslo med gode venner (og innkjøp av MANGE bøker). I vinterferien ble jeg endelig ferdig med Marius genser til storebror.


 Jeg valgte å ikke ha det tradisjonelle fastelavensriset i år, men hengte opp hvite fjør og hvite perlehjerte i greinen vår i taket på kjøkkenet. Jeg synes det ble rent og rolig av å bare bruke hvitt.


Men, vi har  jo selvsagt fastelavensriset som storebror laget i barnehagen, full av vakre og glade farger.


Jeg vil avslutte med et bilde av lillebror, vi var på skitur forrige helg (i slaps). En fantastisk dag ute i snøen, og guttene storkoste seg. Lillebror skrur på sjarmen når jeg tar bilde av han, og han legger hodet på skrå og smiler til mammaen sin. SEMLTE!

Jeg ønsker alle en fantastik og solrik helg, jeg skal nyte helge med ped. bøker i fanget, og glede meg til midten av april!