fredag 20. januar 2012

Ørepynt

Tidligere i uka var jeg innom epla og kjøpte meg noen nye øredobber. Jeg elsker ørepynt, og kan ikke få nok av dem. Jeg ble helt oppslukt i alt som var å finne på epla... det endte opp med fire par. I dag kom det første paret, og gjett om jeg er fornøyd. Jeg kjøpte dem fra damen som har bloggen Cute Art.
De har fått et tilholdssted (når de ikke er i bruk) i en av mine nye korger som jeg har kjøpt på kremmerhuset.

mandag 16. januar 2012

Bildevegg

Da vi flyttet inn i leiligheten var gangen ganske grønn, halve veggen var grønn og gulvet var grønt. Nå har veggene blitt hvite og vi har lagt nytt gulv. Så nå ser det fint ut, men har en del bokhyller for oppbevaring i gangen... er ikke så fint, men det trengs. En del av gangen er jeg svært fornøyd med, jeg har laget bildevegg.
Et poeng som er viktig for meg er "kjærleik". Vi savner familie og en hel drøss med venner som bor andre steder i landet. Jeg har valgt å henge opp bilder av dem i gangen vår for å se de hver eneste dag. For meg er venner og familie kjærleik (liker ordet så godt på nynorsk).
Fortsatt mangler jeg bilde av mange av mine nærmeste, men de kommer opp på veggen så snart jeg får fremkaldt nye bilder.
Håper du får en fin mandagskveld, fylt med kjærleik!

søndag 15. januar 2012

God søndag

Da har endelig jula kommet i kasser, og godt var det. Nå er jeg veldig klar for våren, selv om jeg vet at jeg må vente en del måneder... våren kommer seint her på fjellet.
Jeg nyter søndagen med lys og varme pledd og skinn.
Jeg kjøpte noen nye skinn på Ikea forrige helg, og er SVÆRT fornøyd med dem.
Lerret som jeg kjøpte på Kremmerhuset for et år siden...
... og sinkhuset som jeg kjøpte der i sommer.
Jeg håper at alle har hatt en fin søndag, og er klar for en ny uke!

fredag 13. januar 2012

Ugler i mosen

For nokre år sidan fekk gutane mine nokre wallstickers, og blandt dem var der nokre ugler.
I sommar kjøpte eg ei lampe til gutane... med ugler på...
I julegåve fekk gutane kvar sine putetrekk av nokre vennar av familien, og det var ugler på dei også. Eg tykkjer dei var kjempe fine. TUSEN TAKK!!!
Så no har det vesle rommet til gutane blitt uglebesatt.
Eg ynskjer alle ei nydeleg helg!

tirsdag 10. januar 2012

FANTASTISK!

Herlige Hilde har ein give away, og eg diggar bloggen hennar :-)



Anbefaler alle til å ta ein tur innom Hilde. Ho skriv så ærlig om livet, og ho likar fargar! Eg likar!!!

onsdag 4. januar 2012

Julekuler

Joda, eg veit at det er litt seint /tidlegt å snakke om julekuler. Akkurat no sit eg å ser på juletreet vårt, og har kome fram til at til neste jul skal eg pynte det berre med kvit/sølv/glass. Har eit håp om å finne nokre lekre juletrekuler på salg no i januar. Her er eit lite utvalg av det som har kome i hus/opp på treet dei siste åra.











tirsdag 3. januar 2012

Et nytt år...med litt jul

Nyttårsaften feiret vi sammen med venner, og storebror ventet lenge på at rakettene skulle komme. Han fikk også låne et par med øreklokker som han likte VELDIG godt. Problemet for en tre åring er at det er lenge til midtnatt, og når klokka nærmet seg elleve så ba en liten gutt om å få sove.
Vi fikk til gjengjeld skyte opp noen raketter første nyttårsdag, og gleden var stor for både lillebror og storebror.



Jeg legger ved et bilde av en av julegavene som jeg fikk av gutta mine, en nydelig green gate vekkerklokke!

Jeg har fortsatt ikke tatt ut jula, og jeg kommer ikke til å ta den ut før til helgen. Jeg liker julen, og jeg vil nyte den noen dager til.


Akkurat nå sitter jeg å lurer på om jeg skal lese "1222" av Anne Holt som jeg begynte på i går, eller om jeg skal strikke ferdig Marius-genseren til storebror.
Jeg vil ønske alle et riktig godt nyttår!